maandag, 04 augustus 2014 10:28

Bibliotheekvoorziening in De Klinker

Basisschool de Klinker heeft een bibliotheekvoorziening voor iedereen in Schiedam. De vaste collectie is gericht op de jeugd. Het is hier ook mogelijk om online gereserveerde materialen van de Bibliotheek Schiedam op te halen.

Zie ook het fregment over de Bibliotheek in de film van De Klinker: http://youtu.be/1-iZGj3Ft_Q?t=7m9s

Op basis van lidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam kan in de Bibliotheek in De Klinker de hele collectie geleend worden; leden kunnen door in te loggen in 'Mijn Bibliotheek' op www.debibliotheekschiedam.nl aangeven dat de gereserveerde materialen naar Jeugdbibliotheek De Klinker vervoerd moeten worden.
De vervoersdienst rijdt meerdere malen per week langs de voorzieningen en brengt de materialen naar de plek van bestemming. Op het moment dat deze klaar staan op de locatie naar wens, krijgt u hier bericht van. Na afloop van de leentermijn kunnen de materialen in elke bibliotheekvoorziening in Schiedam ingeleverd worden.
De Bibliotheek in De Klinker aan de Bernardus IJzerdraatsingel 1 is ook tijdens de zomervakantie geopend, woensdag van 12.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur.
Lees de beleidsvisie 2012-2015 van de Bibliotheek Schiedam op
http://mobib.nl/beleidsvisie1215.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws