maandag, 24 april 2017 11:25

Bieb zoekt vrijwilliger voor het begeleiden van een cursus voor de iPad

Schiedam - Eén van de kerntaken van de Bibliotheek Schiedam is om volwassenen te ondersteunen bij het vergroten en onderhouden van hun digitale vaardigheden. Met name voor een grote groep senioren zijn deze vaardigheden niet vanzelfsprekend. De Bibliotheek Schiedam, tevens leercentrum van SeniorWeb, geeft cursussen om de digitale vaardigheden te verbeteren.

Voor de cursus Starten met de iPad is de bibliotheek op zoek naar een vrijwilliger die zelf goed kan werken met de iPad, enthousiast is over de mogelijkheden van digitale media in het algemeen en die het leuk vindt om dit aan anderen te leren. De cursus wordt in kleine groepen gegeven en een paar keer per jaar georganiseerd. Per cursus gaat het om 1 dagdeel per week, 3 of 4 weken achtereen.

De bibliotheek vraagt aan alle vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten voor de aanvraag worden door de bibliotheek vergoed. Werkelijk gemaakte reiskosten worden vergoed en bij structurele inzet ontvang je een tegoedbon voor een basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam. Vrijwilligers melden zich ook aan als ambassadeur van SeniorWeb. Hier staat gratis lidmaatschap van SeniorWeb tegenover.

Reageren kan door een mail te sturen naar Anja Hoogland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 010 714 63 40.
Bieb zoekt vrijwilliger voor het begeleiden van een cursus voor de iPad

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws