donderdag, 30 juni 2016 09:42

BigBird gaat stoppen en neemt afscheid van Schiedam!

Schiedam - BigBird gaat stoppen maar gelukkig krijgen alle Schiedammers nog 1 keer de kans om op een feestelijk waardige manier afscheid te nemen. Deze nu al legendarische avond in Schiedam vindt plaats in de Grote Kerk op 28 oktober. BigBird is wereld beroemd in heel Schiedam vanwege hun te gekke optredens op diverse locaties waaronder de Brandersfeesten, Asvion, Café Sjiek, VV KethelSpaland en Excelsior’20.

En zoals lezen is op de website van BigBird; "Aan alle mooie dingen komt een eind. Of in ieder geval een voorlopig eind. Ja lieve vrienden, jullie lezen het goed: na 8 onbeschrijfelijk mooie jaren hebben we na lang wikken en wegen besloten dat we BigBird volgend jaar even parkeren om andere dromen en ambities na te jagen”

BigBird is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een band met 100 optredens per jaar. Wat in 2007 begon als een hobby, is inmiddels een tweede baan geworden, iets waar we meer dan trots op zijn. Maar hoe ongelooflijk gaaf het ook is om iedere week voor een uitzinnig publiek te mogen spelen, als andere ambities beginnen te kriebelen, moeten er soms verschrikkelijk moeilijke keuzes gemaakt worden.

Voor hoe lang we gaan stoppen weten we niet; misschien voor even, misschien voor altijd, maar in ieder geval zullen we in 2017 niet als BigBird op het podium staan. Dat is als hechte vriendenclub best even slikken, maar aan de andere kant is het zomerseizoen nog maar net begonnen en vertelt onze agenda ons dat we een waanzinnige periode tegemoet gaan. Waarschijnlijk onze drukste zomer ooit. Iets met op je hoogtepunt stoppen dus.

Op 28 oktober 2016 mogen jullie met ons meejanken tijdens een heuse afscheidstour, maar voor nu niet getreurd: geniet van alle zonnestralen, drink, zing, spring met ons mee & be guilty!

Tickets voor dit unieke afscheidsconcert in de meest bijzonder locatie van Schiedam zijn verkrijgbaar op http://www.crevorevents.nl/afscheidbigbird en kosten 15 euro.
Wees er snel bij want de early birds tickets waren zeer snel uitverkocht.

De organisatie van deze unieke avond is in handen van Marko, Astrid, Saskia en John en zij worden ondersteund door Crevor Events.

BigBird gaat stoppen en neemt afscheid van Schiedam!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws