maandag, 14 september 2015 22:42

Bij IPSE hebben ze genoten van een fantastische dag!

Afgelopen vrijdag 11 september hebben een groep cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Dagcentrum Gaardenpad 1, Ipse de Bruggen, genoten van een fantastische dag! Op uitnodiging van Rotaryclub Schiedam de Veste hebben zij op een rondvaartboot een tocht gemaakt door het Westland. De cliënten van het Dagcentrum van Ipse de Bruggen hebben een meervoudige beperking Deze dag is bedoeld om hen, maar ook de medewerkers en vrijwilligers extra aandacht te geven en een bijzondere ervaring te bezorgen.

Rotary Club Schiedam de Veste maakt deel uit van een wereldwijde organisatie. Deze serviceclub is een particuliere organisatie waarin mensen vanuit vriendschap zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige binding op vrijwillige basis een verscheidenheid aan initiatieven ondernemen ten behoeve van de samenleving, veelal in de vorm van gezamenlijke inzet en/of fondsenwerving.

Inge Baggerman van Ipse de Bruggen: “Het was zo mooi om te ervaren hoe de leden van de Rotary onze cliënten op hun gemak stelden, grapjes met hen maakte en goed op een ieder afstemden! We waren één groep van gezellige, lieve mensen op die rondvaartboot, die ieder op zijn of haar manier eindeloos genoten van de prachtige dag. De zon scheen heerlijk, de sfeer was geweldig en iedereen had aandacht voor elkaar. We zijn heel goed geholpen en gesteund door de Rotary vrienden en vriendinnen! Alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers zijn heel de dag verwend met drankjes, lekkere hapjes , een gulle lach en aandacht. Wij hebben genoten van alles wat de Rotaryleden ons hebben aangeboden maar vooral van hun onvoorwaardelijke acceptatie en vriendschap!”

De 6 rolstoelers, 10 lopende cliënten, 12 begeleiders van Ipse de Bruggen, en 10 Rotarians van Schiedam de Veste hadden met elkaar een geweldige dag.

Foto’s gemaakt door Karin Coppens

Bij IPSE hebben ze genoten van een fantastische dag!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws