woensdag, 11 januari 2017 18:54

Bijeenkomst over de binnenstad Schiedam

Schiedam - De afgelopen jaren is, volgens de gemeente Schiedam 'hard gewerkt aan de binnenstad van Schiedam.' De gemeente wil nu middels een paneldiscussie in gesprek met vastgoedeigenaren, ondernemers en andere betrokkenen over de revitaliseringsaanpak voor de Schiedamse binnenstad, waaronder het voornemen van de gemeente om een leegstandsverordening in te voeren.

'Door betrokkenheid en nieuwe samenwerkingsvormen komt de binnenstad weer tot bloei' schrijft de gemeente. 'Naast de positieve ontwikkelingen die steeds zichtbaarder worden, blijft de leegstand een serieus probleem. Hier kunnen we niet aan voorbij gaan. Daarom willen we met elkaar in gesprek over de revitaliseringsaanpak voor de Schiedamse binnenstad, waaronder het voornemen voor het invoeren van een leegstandsverordening.'

Ondernemers, vastgoedeigenaren, bewoners en de gemeente hebben hier allemaal een rol in vanuit eigen kennis, kunde en belang. Samen maken we van onze binnenstad een levendige en mooie plek, waar het voor iedereen goed ondernemen, wonen en verblijven is.


Bijeenkomst over de binnenstad Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws