zaterdag, 05 december 2015 12:19

Bijzondere foto voor kerst in Nieuwe Passage

Ook de Schiedamse Nieuwe Passage staat direct na de viering van Sinterklaas weer helemaal in het teken van de naderende Kerst. Het centrum wordt sfeervol versierd en verlicht, er zijn mooie winterse bewegende decoratiegroepen opgesteld en het is elke zondag in december koopzondag. Zaterdag 12 december kan wie dat wil zich op een bijzondere manier laten fotograferen. Deze zaterdagmiddag staat er van 12.00-16.00 uur een fotostudio opgesteld in het winkelcentrum.

Jong of oud, groot of klein wordt voor een zogenaamd green screen gefotografeerd, waarna de foto meteen geprint wordt. En dan zit bijvoorbeeld opa met kleinkind opeens op de foto op de rug van een rendier, of spelen zoon en dochter in een sneeuwbol! Met één klik op de computer kan de fotograaf namelijk aan de foto een speciale achtergrond geven.

De geprinte foto mag natuurlijk gratis mee naar huis genomen worden, en kan later ook gedownload en op social media gedeeld worden. Of je kunt er een originele kerstkaart mee maken!

Dus...kom zaterdag 12 december tussen 12.00 en 16.00 uur naar de Schiedamse Passage en laat ook zo’n bijzondere kerstfoto van je zelf, je kind of kleinkind maken!

En...........het parkeren van de auto in de parkeergarage van de Nieuwe Passage is het eerste uur gratis!

Bijzondere foto voor kerst in Nieuwe Passage

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws