maandag, 21 augustus 2017 10:08

Bingo en jubileumviering komend weekend bij jarig buurtcentrum Oost

Schiedam - In Wijkcentrum Oost is vrijdag 25 augustus een bijzondere bingo ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan. Van 17:30 tot 19:00 uur kunnen kinderen hier voor € 0,50 terecht om kinderbingo mee te spelen.

Er zijn voor de gelegenheid bijzonder leuke prijzen te winnen. In de pauze is er een gratis kindermenu met een drankje voor de deelnemertjes. Later op de avond, van 20:00 – 23:00 uur, is het dan tijd voor de normale bingo, die uiteraard ook in het teken van het jubileum staat.

De dag daarna, zaterdag, is het huis te klein voor alle activiteiten die voor het 20-jarig bestaan zijn georganiseerd. Om dat heuglijk feit te vieren pakken DOCK-Wijkcentrum Oost en BVSO rondom het wijkcentrum groots uit met diverse festiviteiten voor jong en oud. Er zijn onder andere demonstraties van diverse dansgroepen. En er is Oost Got Talent, waar jong en oud zijn kunsten voor het publiek kan vertonen. En voor de inwendige mens is er aandacht. Verder ontbreekt de rommelmarkt niet. Deze is van 10:00 – 17:00 uur. De opening van de festiviteiten is om 12:00 uur. De Locatie: Boerhaavelaan / Van ’t Hoffplein.

De presentatie van het feest is in handen van zanger/entertainer Eric Neumann.

Bingo en jubileumviering komend weekend bij jarig buurtcentrum Oost

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws