dinsdag, 01 september 2015 14:41

Binnenstad Vlaardingen ontvangt nieuwe studenten Albeda Marketing & Communicatie en Secretarieel

Circa 50 studenten van het Albeda College starten donderdag 3 september hun studiejaar 2015-2016 met een kennismakingsdag in de Vlaardingse binnenstad. Het gaat om studenten van de MBO-opleidingen medewerker Marketing & Communicatie en Secretarieel die tijdens deze dag de binnenstad, de ondernemers en elkaar leren kennen. Kennismaken met de binnenstad is belangrijk omdat komend schooljaar de MBO-studenten marketing en communicatieopdrachten uit gaan voeren voor de binnenstad en de binnenstadsondernemers en zo veel praktijkervaring op gaan doen.

Samen voor de binnenstad
Albeda College is een van de tien partners in de Vlaardingse binnenstad die in juni een samenwerkingsovereenkomst tekende om de binnenstad te verbeteren. Andere partners zijn detailhandel, horeca, ondernemersverenigingen, cultuur, woningcorporaties, de eigenaar van de parkeergarages en de gemeente. Doel is een meer aantrekkelijke, levendige en verrassende binnenstad met een gevarieerd aanbod van winkels, horeca, vrijetijdsbesteding, kunst en cultuur, een goede bereikbaarheid en een hoogwaardige inrichting van de openbare ruimte.

Dagprogramma; leuk en nuttig!
De kennismakingsdag start sportief op het Veerplein waar twee instructeurs van fitnesscentrum Smartfit (Veerplein 134) om 09.45 uur een gladiator workout verzorgen van 30 minuten. Na een spel beklimt de groep de toren van de Grote Kerk om de binnenstad vanuit een verrassend ander perspectief te zien. 's Middags is er een schoonmaakactie gepland en de studenten gaan een Facebook challenge aan, om minimaal 100 nieuwe likes voor de nieuwe Facebookpagina Binnenstad Vlaardingen (www.facebook.com/binnenstadvlaardingen) te verzamelen. De nieuwe studenten maken 's middags ook kennis met wethouder Economische Zaken Ruud de Vries die hen ontvangt in de raadszaal van het Stadhuis voor een kennismaking. De organisatie van de dag is in handen van kwartiermaker Binnenstad Ronald Huiskens en Coördinator Beroepspraktijkvorming Erne Maat van Albeda College.

Binnenstad Vlaardingen ontvangt nieuwe studenten Albeda Marketing & Communicatie en Secretarieel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws