donderdag, 11 juni 2015 21:01

Blijft het bij dromen over Schiedam?

En weer worden de Schiedammers opgeroepen om na te denken over de toekomst van de stad. Op zich een goede zaak als er dan maar iets met de uitkomsten wordt gedaan. Wat dat betreft beloofd de uitnodiging 'Dromen over de binnenstadsentree' eigenlijk niet veel goeds. We moeten niet dromen maar doen is het credo van PopUpTv!

Maar goed. De gemeente Schiedam nodigt u graag uit voor 'Dromen over de binnenstadsentree van Schiedam'.  IDNA heeft het merk 'Dromenlab' geregistreerd en zij organiseren de driedaagse sessie. IDNA is een landelijke Coöperatie van Ruimtelijk Ontwerpers. Dromen mag wat kosten...

Van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 juni wordt het Dromenlab® georganiseerd in voormalig Hotel de Kroon aan de Koemarkt 1b. Er zijn lezingen en workshops en tussen 8.00 en 18.00 uur is het dromenlab® geopend voor spontane inloop.

De tekst is in ieder geval wervend genoeg: "Droom tijdens het dromenlab® over dit deel van Schiedam, de entree tot het hart van Schiedam, het plein aan de Schie. Gezamenlijk worden tijdens deze week traditionele denkpatronen doorbroken en ontwikkelen we een nieuwe kijk op deze unieke plek in Schiedam. Alle dromen en inzichten die het Dromenlab® Schiedam opbrengt, geven voeding aan de nieuwe plannen voor dit deel van Schiedam."

De wethouders Houtkamp en Van Steenderen nodigen u uit voor de OPENING van het Dromenlab® op maandag 15 juni 2015 van 17:00 tot 18:30 uur in voormalig Hotel de Kroon, Koemarkt 1b. Tijdens deze bijeenkomst zullen ook de prijswinnaars van Europan12 hun creatief proces presenteren.

Vanzelfsprekend bent u ook gedurende de week welkom om aanwezig te zijn.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws