maandag, 12 juni 2017 23:00

Bob Offenberg bezorgt café Pleinzicht Schiedamse horecatitel

Schiedam - Het is café Pleinzicht gelukt om op een zonovergoten HBSS complex voor de derde keer op rij beslag te leggen op de Schiedamse voetbal horecatitel.

Het café uit Schiedam-Oost kwam ten tonele met de Schiedamse volkszanger Bob Offenberg op doel en kende een goede poulefase waar ruim 18 horecagelegenheden uit de jeneverstad aan deelnamen. In de finale werd op het drukbezochte evenement met 1-0 afgerekend met café Wilhelmina.
Ruud van Noordennen, samen met zijn maat Ton Bijtenhoorn, eigenaar van het gezellige café, was meer dan tevreden met de titel,”Ik ben echt trots op die gasten. Je inversteerd in die jongens en dat ze je dan zo terugbetalen is onvergetelijk.” aldus de goedlachse Schiedammer.

Het mooie toernooi geld als opwarmertje voor komend weekend (17 & 18 juni). Want dan strijden op het terrein van SVV de op zaterdag de standaard teams tegen elkaar waarna een dag later de Schiedamse jeugdelftallen strijden om de Schiedamse eer. Meer informatie en het programma op www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl 

Bob Offenberg bezorgt café Pleinzicht Schiedamse horecatitel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws