vrijdag, 06 februari 2015 16:12

Bob Offenberg treedt op in Ahoy

De Schiedamanse zanger Bob Offenberg zal, samen met tal van andere sterren, op 15 maart 2015 optreden tijdens de eerste editie van het het Levenslied Gala in Ahoy. Naast Bob Offenberg zijn er optredens van Marianne Weber, Stef Ekkel, Sieneke, Helemaal Hollands, Grad Damen, Henk Damen, Robert Leroy, Danny Nicolay, Yosee, Jason Bouwman, John de Bever, John West, Mike Peterson, Leo Nardell, Johan Kettenburg, Yves Berendse, Tamara Tol, Frank van Etten, Willem Barth, Joey Hartkamp, Susanna Veldmeijer, Jaman, Ferry de Lits en Quincy.

Meer herkenning voor het levensied

"Het Levenslied Gala is een herkenning door de bekende hits en de vertrouwde gezelligheid van alle aanwezige volkszangers." Aldus Bob. "Dit is een mooie opsteker voor de hele branche en een mooi aangekleed Ahoy met een super mooi podium. Ik heb het hele concept al mpogen zien in 3 D tijdens de perspresentatie en ik ben maar wat trots dat ik er sta die dag."

"Het Levenslied Gala in Ahoy brengt ouderwetse gezelligheid door alle aanwezige artiesten maar onderscheidt zich van alle andere levensliedevenementen met het prachtige luxe decor en de mooie visuals die voor een totaal beleving zorgen." schrijft Ahoy.

PopUpTv wenst Bob veel succes in Ahoy!

Meer informatie: http://www.facebook.com/levensliedgala

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws