dinsdag, 14 maart 2017 13:07

Boeken taxatiemiddag door Arie Molendijk

Schiedam - Op zaterdag 18 maart tussen 13:00 uur en 16:00 uur zal Arie Molendijk wederom een taxatiemiddag verzorgen van oude en antieke boeken. Voor 5 euro per taxatie kunt u al uw boeken laten taxeren.

Sinds 1997 is Molendijk Boeken. Antiquariaat, Veilingen en Taxaties een begrip geworden. Na de vele goedlopende veilingen van oude en zeldzame boeken zijn zij overgegaan tot voornamelijk het organiseren van taxatiedagen in binnen- en buitenland.

Oude en antieke boeken worden alleen getaxeerd op veilingwaarde, dus niet op een verkoopwaarde in een antiquariaat. Bij het taxeren komt veel kijken. Is het boek compleet, de band of omslag origineel, boekblok wel of niet afgesneden, wel of niet goed gerestaureerd etc. Arie Molendijk heeft meer dan 1500 keer getaxeerd, zelfs in Canada en de VS! Internationaal is dit op boekengebied nog nooit gebeurd.

Arie Molendijk taxeert voornamelijk oude boekwerken vanaf de boekdrukkunst, handschriften en documenten. Ook de wat modernere antiquarische boeken zijn welkom op een taxatiedag. Verder helpt hij u graag waar u uw boeken het best kunt laten veilen, of hij koopt zelf in bij belangstelling. Restauratie van antieke boeken is bij Arie Molendijk ook mogelijk. Een taxatie voor de verzekering is vanaf 75 euro. Taxeren aan huis komt heel wat duurder uit dan op een van de taxatiedagen waar hij slechts 5 euro vraagt, ongeacht het aantal boeken.
Boeken taxatiemiddag door Arie Molendijk

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws