donderdag, 05 maart 2015 08:12

Boekenweek in Vlaardingen

Van 7 tot en met 15 maart vindt de 80e editie van de Boekenweek plaats met als thema 'Waanzin in de letteren'. Ín dat kader organiseert de bibliotheek, in samenwerking met Kade40, op dinsdag 10 maart een schrijfworkshop 'te gek voor woorden'. De literatuur zit vol met fascinerende hoofdpersonen die afwijken van de norm. Vaak op een tamelijk onschuldige manier. Maar de letteren zitten ook vol met personen die tot waanzin worden gedreven of daadwerkelijk lijden aan het leven. Niet alleen in fictie, ook onderzoek of eigen ervaringen leveren prachtige boeken op.

De workshop is een aanloop naar de landelijke schrijfwedstrijd van de Boekenweek waarmee mooie prijzen te winnen zijn, bijvoorbeeld een reis naar IJsland.

De workshop vindt plaats op dinsdag 10 maart in de bibliotheek Holy (Koninginnelaan 773) en duurt van 10.30 tot 12.30 uur. De kosten bedragen € 2,50 voor bibliotheekleden en € 5,- voor niet-leden.

Aanmelden voor de workshop kan aan de balie van de klantenservice in de bibliotheekvestigingen, via www.bibliotheek.vlaardingen.nl of telefonisch: (010) 434 3222.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws