maandag, 11 januari 2016 09:07

Boekpresentatie Nieuwe mandala-kleurcreaties

Op vrijdag 22 januari om 15.30 uur presenteert de Schiedamse Greetje Molenaar haar boek ‘Nieuwe mandala-kleurcreaties’. Zij vertelt hoe haar nieuwe mandala boek tot stand is gekomen, voortkomend uit haar twintig jaar lange ervaring in het maken van mandala’s.

In dit boek wordt een nieuwe ingang tot het werken met de mandala aangeboden. Er is keuze tussen 2 basismandala’s met hetzelfde onderwerp, wat veel teken en kleuruitdagingen geeft. De eerste basismandala is eenvoudig van opzet, zodat er ruimte is om hem verder in te tekenen en te kleuren. De tweede basis mandala is verder uitgewerkt en kan meteen ingekleurd worden. Het werken met zenstructuren wordt op eenvoudige wijze uitgelegd. Structuren zijn overal en als je dat herkent ga je ze met meer gemak tekenen.

Na afloop van de presentatie is het mogelijk vragen te stellen en het boek te kopen.

De presentatie van dit boek valt in de Maand van de Spiritualiteit. Deze loopt van vrijdag 15 januari t/m 14 februari 2016. Het essay voor de Maand van de Spiritualiteit 2016 wordt geschreven door Ben Tiggelaar. De Maand heeft als thema Werk in Evenwicht.

Boekpresentatie Nieuwe mandala-kleurcreaties

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws