woensdag, 31 mei 2017 20:40

Boerhaavelaan gaat eindelijk weer even open

Schiedam - Deze week is dan eindelijk schot gekomen in de impasse rond de Boerhaavelaan in Schiedam. Bewoners en ondernemers klaagden al maanden dat de laan niet toegankelijk was.  

De gemeente meldt vandaag dat aannemer KWS Infra is begonnen met het verwijderen van de hekken en het depot aan de Boerhaavelaan. Vanaf donderdag 1 juni is aannemer Van Ooijen aanwezig in de Boerhaavelaan.

Van Ooijen plaatst nieuwe bouwhekken en bereidt de tijdelijke verkeersmaatregelen voor. Dinsdag 6 juni start aannemer van Ooijen met de werkzaamheden voor de tijdelijke openstelling van de Boerhaavelaan.

Aannemers KWS Infra en Van Ooijen
Het college van B&W heeft besloten het contract met aannemer KWS Infra te beƫindigen en gaat een andere aannemer inhuren voor het afmaken van de werkzaamheden op de Boerhaavelaan. In de tussentijd wordt de Boerhaavelaan tijdelijk weer opengesteld voor al het verkeer. Hiervoor is door het college opdracht gegeven aan aannemer Van Ooijen.

Tijdelijke openstelling
De opgang naar de Rotterdamsedijk wordt afgemaakt en de weg inclusief parkeerplaatsen op het deel Boerhaavelaan vanaf het wijkcentrum tot aan het Boerhaaveplein maakt aannemer Van Ooijen toegankelijk voor al het verkeer. De werkzaamheden aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan en de Lorentzlaan zijn uitgesteld en worden opnieuw aanbesteed.

Naar verwachtingen worden de werkzaamheden aan de Boerhaavelaan vanaf september 2017 hervat.

Boerhaavelaan gaat eindelijk weer even open

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws