dinsdag, 20 juni 2017 20:59

Boerhaavelaan is weer open tot september

Schiedam - De Boerhaavelaan is vanaf woensdagochtend 21juni tijdelijk toegankelijk voor al het verkeer. Aannemer Van Ooijen heeft in opdracht van het college van de gemeente Schiedam de werkzaamheden uitgevoerd.

De opgang naar de Rotterdamsedijk is deels definitief afgemaakt. Hier wordt nog een toplaag asfalt overheen gedraaid. De opgang wordt meegenomen bij het asfalteren van de Boerhaavelaan.

De weg en parkeerplaatsen op het deel Boerhaavelaan, vanaf het wijkcentrum-Oost, tot aan het Boerhaaveplein is voor al het verkeer toegankelijk totdat de nieuwe aannemer in september aan de slag gaat. Op het wegdek is gele belijning aangebracht. De gele belijning geeft aan dat het om een tijdelijke inrichting gaat, waarbij ook de parkeerplaatsen een oversteekplaatsen zijn aangegeven.

RET bussen
Gezien de tijdelijke openstelling van de Boerhaavelaan blijven de RET bussen via de omleidingsroute rijden.

Prof. Kamerlingh Onneslaan en Lorentzlaan
De werkzaamheden aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan en de Lorentzlaan zijn uitgesteld en worden opnieuw aanbesteed en uitgevoerd nadat de Boerhaavelaan gereed is.

Inloopspreekuur
Nu de Boerhaavelaan weer tijdelijk open is voor al het verkeer en de zomerperiode voor de deur staat, hebben wij met de werkgroep Drie Lanen besloten om het inloopspreekuur op woensdagochtend de komende maanden te laten vervallen. Morgen gaat het spreekuur gewoon door.
Boerhaavelaan is weer open tot september

Advertentie