Bohemian Rhapsody Band – Somebody to love in Theater aan de Schie
woensdag, 22 april 2015 20:14

Bohemian Rhapsody Band – Somebody to love in Theater aan de Schie

Bohemian Rhapsody Band brengt hits Queen tot leven. Een geweldige rockband en spectaculaire kostuums in het Theater aan de Schie in Schiedam.

Queen is één van de meest succesvolle bands allertijden, met maar liefst 18 nummer 1 hits én albums op hun naam. De grootsheid van de band en de gelaagde complexe nummers komen vooral live uitstekend tot hun recht. Dat bewijst ook de Bohemian Rhapsody Band, de Queen Tribute show uit Engeland, die de grootste hits van Queen weer tot leven brengt. De voorstelling Somebody to love is zaterdag 2 mei 2015, om 20.15 uur, te zien in Theater aan de Schie. Toegang € 25,00.

Queen is één van de meest succesvolle rockband allertijden. De show Somebody to love, gebracht door de Bohemian Rhapsody Band, bestaat uit zangers, zangeressen, dansers en danseressen die live de grootste hits van Queen vertolken. De castleden speelden stuk voor stuk al grote rollen in diverse Broadway musicals. Tel daarbij een geweldige rock band, spectaculaire kostuums en gewoon steengoede nummers op en je hebt een show om je vingers bij af te likken. Hits als We Will Rock You, Killer Queen, We are the Champions, Barcelona en natuurlijk Bohemian Rhapsody zullen zeker niet ontbreken.

Kaartverkoop
Toegang € 25,00. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws