vrijdag, 09 juni 2017 08:30

Bouw bungalows Muskuskruid Vlaardingen van de baan

Vlaardingen - De grondverkoop en daarmee de bouw van 5 bungalows aan het Muskuskruid in Vlaardingen Holy is van de baan! 

Bewoners waren fel gekant tegen de bouw. Met name GroenLinks schaarde zich in de commissie Stad van donderdag 8 juni achter de boze bewoners. De partij vond dat de communicatie en de gevolgde procedure ronduit schandalig was verlopen. 'Ook moet de groenstructuur in Vlaardingen juist verbeterd en versterkt worden.' zei Lianne van Kalken tijdens de vergadering.

Deze overtuiging staat haaks op het verkopen van groen in woonwijken in het mooie Vlaardingen.Daarnaast heeft de fractie ook vraagtekens gezet bij de raadsmemo die de Raad ontving, want, zo meldden betrokken bewoners, deze memo is geen correcte weergave van de gehouden informatieavond. Lianne: “Het stemt mij toch verdrietig dat ik moet horen dat de raadsmemo geen juiste weergave geeft van de argumenten - of nog erger zelfs: de argumenten van bewoners werden verdraaid. Hoe zit dit dan met andere raadsmemo’s, vraag ik mij dan af... En met uw actieve informatieplicht, wethouder?”.

Horende de commissie heeft de wethouder vervolgens besloten dat de verkoop van de grond aan het Muskuskruid van de baan is. Een groot succes dus voor de bewoners en voor het groen in Vlaardingen.

Bouw bungalows Muskuskruid Vlaardingen van de baan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws