zondag, 20 september 2015 14:30

Brandersfeesten ook in Nieuwe Passage

Traditiegetrouw worden in Schiedam weer de Brandersfeesten georganiseerd.

En evenals voorgaande jaren haakt Winkelcentrum Nieuwe Passage in met diverse optredens van o.a. straatartiesten. De ondernemers van dit gezellige overdekte winkelcentrum hebben voor het weekend van 26 en 27 september weer voor het nodige aan entertainment gezorgd.

ZATERDAG 26 SEPTEMBER staat in het teken van de 18e eeuw. Zo is er Madame Silhouette, een vrolijke Franse dame van stand, die silhouetten knipt. De portretten mogen meteen mee naar huis genomen worden. Twee bekakte lakeien delen iets lekkers uit. En een prachtig klassiek gekleed duo laat de bezoekers genieten van tafereeltjes van toen.

ZONDAG 27 SEPTEMBER heeft de Nieuwe Passage ook nog enkele verrassingen in petto.

Om te beginnen zijn uiteraard de winkels open van twaalf tot vijf uur. Deze dag heeft een Japans thema gekregen. Een Rijstkorrelschrijver schrijft een voornaam op een rijstkorrel, die daarna in een hangertje voor een ketting wordt gedaan. Bij het mini theatertje Orikadabra wordt de Japanse vouwkunst origami gedemonstreerd, en de kunstwerkjes worden ook weggegeven. Twee Geisha’s lopen door het winkelcentrum en laten zich in hun prachtige traditionele kleding bewonderen.

Zoals al gezegd, zijn de winkels op zondag open van twaalf tot vijf en.....het parkeren in de garage is deze zondag GRATIS!

Dus....... het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september is het meer dan de moeite waard om de Nieuwe Passage in Schiedam met ’n extra bezoekje te vereren!

Brandersfeesten ook in Nieuwe Passage

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws