vrijdag, 18 maart 2016 21:58

Brandweer nodigt wederom senioren uit voor Broodje Brandweer

Zelfstandig wonende 65-plussers in Maassluis worden op zaterdag 2 april bij de brandweer uitgenodigd om onder het genot van een broodje met brandweermensen van gedachten te wisselen over de brandveiligheid thuis.

Verschillende onderwerpen komen tijdens dit bezoek aan de orde. De senioren komen meer te weten over de brandweer in hun stad, kunnen alle vragen stellen over het voorkomen van brand en wat te doen als er toch brand zou uitbreken.

Speciale aandacht

Bij iedereen kan brand uitbreken maar de oudere zelfstandig wonende inwoners is een groep die speciale aandacht verdient.

Uitnodiging

Op zaterdag 2 april vindt de derde bijeenkomst van 'Broodje Brandweer' plaats waarvoor alle inwoners van 65-jaar en ouder uit de wijk Kapelpolder, Taanschuurpolder, 't Hoofd, Binnenstad/Sluispolder-Oost (tot P.C. Hooftlaan) zijn uitgenodigd. Deze bijeenkomst vindt plaats in de brandweerkazerne van Maassluis (Elektraweg 3) en begint om 11.00 uur met een welkom door burgemeester Edo Haan.

Veilig Leven

De brandweer werkt in dit project als onderdeel van campagne 'Veilig Leven' samen met de gemeente Maassluis.

Welkom

Bent u woonachtig in een van genoemde wijken en heeft u zich nog niet opgegeven? U bent van harte welkom.

Meer informatie

Het project 'Broodje Brandweer' in Maassluis is onderdeel van de campagne 'Veilig Leven'. De brandweer Rotterdam-Rijnmond heeft hiervoor een informatienummer opengesteld: 0900 8387 (kosten bedragen 10 cent per minuut) en een website www.veiligheid-voorop.nl. Deze website biedt informatie en tips over hoe de brandveiligheid in de eigen woning kan worden verbeterd.

Brandweer nodigt wederom senioren uit voor Broodje Brandweer

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws