zaterdag, 30 september 2017 20:23

Buren Hermes-D.V.S. en VFC delen de punten

Schiedam - Op Harga speelden Hermes-D.V.S. en VFC hun tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Beide hadden hun eerste wedstrijd gewonnen.

De Vlaardingers dicteren de eerste helft, leggen ogenschijnlijk meer energie in de wedstrijd. Het lukt Hermes niet om zich in de wedstrijd te spelen. De kansen zijn dan ook met name voor VFC dat halverwege de eerste helft verdiend op 0-1 komt.
Vlak voor rust, als iedereen zich al klaar maakt voor de thee, valt zelfs nog de 0-2.

Werk aan de winkel voor trainer Richard den Ouden om zijn team op de rails te krijgen. Dat lukt, want Hermes komt veel energieker de kleedkamer uit, zet meer druk op de tegenstander en creëert kansen.
Het is spits Brian Plooij die al na vijf minuten de aansluitingstreffer maakt. De thuisploeg houdt het overwicht en komt al snel door een lepe goal van Dylan Fenix op gelijke hoogte. Hermes probeert door te drukken, maar het lukt VFC om zich enigszins te herpakken en het initiatief deels terug te nemen.

Het spel gaat vervolgens over en weer. Beide teams maken er een open wedstrijd van. Er wordt veel strijd geleverd. Ruim tien minuten voor tijd komen de geel-zwarten toch weer op voorsprong, 2-3. De Schiedammers richten zich nog één keer op en komen door een goal van Lloyd Kalonga toch weer langszij. In blessuretijd pakt VFC bijna nog de overwinning, maar Kai Broer haalt de bal van de lijn. Eindstand 3-3.

Een vermakelijke middag voor de toeschouwers!
Buren Hermes-D.V.S. en VFC delen de punten

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws