maandag, 04 januari 2016 20:25

Buren op Nieuwjaars receptie

nieuwe stadsblad

Bedankje voor het actieve "Straatteam" op het Arnoldipad Woudhoek Noord Schiedam.

Op het Arnoldipad in de wijk Woudhoek Noord nodigde het Straatteam alle buren van het pad uit voor een Nieuwjaarsborrel. Ramon en Chantal met een aantal buren zetten op zaterdag 2 januari een tent op, je weet het maar nooit hoe het weer zich gedraagt in zo’n buitengebeuren.

Naast de grote kerstboom was het prettig toeven. Er was erwtensoep,limo en Glühwein , ook de satépennen met gehaktballetjes was een prettige verrassing.Tijdens een praatje hapt dat zo lekker weg. Het straatteam, wat in 2014 reeds zorgde voor het winnen van de prijs voor de “Groenste straat”,

blijft door zijn enthousiasme de buurt verrassen. Nu de staande receptie in de buitenlucht met lekkere hapjes , maar ook een speech van een buurvrouw over de gezellige en betrokken bewoners van dit Arnoldipad.
Inmiddels zijn er enkele jongere gezinnen komen wonen en de hulp aan buren die dat nodig hebben is hier een normaal gebruik.Ook was er in de speech plaats voor een herinnering aan twee buren die ons ontvielen in 2015, een indrukwekkend moment.

Bij “Never Walk Alone” en muziek uit de musical “Grease”enz.werd de receptie voortgezet, waarbij de kinderen van de jonge gezinnen speelden op het plein. De papa’s en mamma’s konden gezellig met
elkaar babbelen.en allerlei zaken bespreken. Niet iedereen was in de gelegenheid om langs te komen maar de aanwezige buren waren het eens dat mede door de inzet van het “Straatteam”een bijzondere sfeer was gecreëerd op het Arnoldipad.

Straatteam proficiat.

Buren op Nieuwjaars receptie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws