woensdag, 01 april 2015 14:34

Buuron en Koevermans naar CION

waterwegsport

CION is verheugd te melden dat Danny Koevermans volgend seizoen de gelederen komt te versterken.De oud international (4 caps) komt nu nog uit voor zesde klasser SV Brandervoort maar verhuisd weer terug naar Schiedam. "Ik heb nog teveel plezier in het spelletje en ooit wilde ik voor een keer met vrienden voor CION spelen en nu komt het er eindelijk van" beargumenteerd de geboren Schiedammer zijn verrassende keuze. "In het verleden heb ik eenmaal tegen CION mogen spelen voor de Super cup!" (kampioen Vlaardingskampioenschap en, toen nog, Schiedamskampoenschap red.) "Die fanatieke supporters bij zo'n kleine vereniging, dat is toch prachtig?! De charme van het amateurvoetbal heeft me altijd aangesproken" Zei de 36-jarige oud prof van onder meer Sparta, PSV en AZ.

Het duo Dutina/Nasri is zeer in zijn nopjes zo'n ervaren speler aan de selectie toe te voegen. "Meer dan 150 goals in het betaalde voetbal brengt hij met zich mee" zei Narsi met een lach van oor tot oor. "Ik verwacht dat hij een positieve invloed zal hebben op het team en op de spelers individueel." Waren de wijze woorden van trainer Slobodan Dutina

Maar ook Nick Buuron keert terug op het oude nest, waar hij eigenlijk al zijn ja-woord had gegeven aan de Vlaardingse trainer Arwin Verburg maar hij kon de lokroep uit de Broekpolder niet weerstaan. Buuron: "Het voelt als thuiskomen! Al langer liep ik met het idee om me carrière af te sluiten met mijn vrienden van CION en nu ik samen met 'de Koef' in de spits kan staan was de keuze snel gemaakt."
Wat dit gaat betekenen voor seizoens revelatie Danny 'de Koets' Koetsier wilde het Vlaardingse trainers duo nog niet kwijt.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws