maandag, 13 juni 2016 13:53

BVSC wil meer bewoners in centrum Schiedam

Schiedam - De Bewonersverenging Schiedam Centrum (BVSC) nodigt alle centrumbewoners uit voor een discussieavond over de vraag hoe het aantal inwoners van Schiedam Centrum kan worden vergroot.

Op dit moment zijn er nog maar ruim duizend woningen en een geschatte 2.000 inwoners in de binnenstad. Er wordt veel aandacht besteed en geld gestoken in pogingen om mensen voor een dagje naar Schiedam te halen. De BVSC meent dat het minstens zo belangrijk is om het draagvlak van de binnenstad te verbeteren door het aantal inwoners te vergroten. Bouwplannen, wonen boven winkels, winkels transformeren tot woningen, studenthuisvesting. Waar is nieuwbouw nog mogelijk? Waar is sloop en vervangende nieuwbouw eventueel gewenst? Alle centrumbewoners zijn uitgenodigd om over deze en andere vragen mee te praten.

De discussieavond vindt plaats in het band van de BVSC aan de Hoogstraat 71a, begint om 20.00 uur en wordt om circa 22.00 uur afgesloten met een drankje. Op deze avond wordt ook de vernieuwde website bvsc.nl gelanceerd.

BVSC wil meer bewoners in centrum Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws