zondag, 12 juni 2016 12:01

Café De Unie sluit na 154 jaar haar deuren

Schiedam - PopUpTv berichtte er al eerder over. Nu valt het doek voor De Unie dus toch echt.

Vandaag schreven Frans, Truus en Pascal Leermakers dit bericht: "Lieve gasten van “De Unie”,

Na 45 jaar als familie Leermakers Café “De Unie” geëxploiteerd te hebben, moeten wij jullie mededelen dat we gaan stoppen!

Op welke manier Café “De Unie” verder wordt voortgezet weten wij niet. Tot het laatste moment hebben wij geprobeerd ons café door te zetten. Maar de eigenaar van het monumentale pand is aan het onderzoeken of hij het zelf gaat exploiteren. John Kooij en Pascal zijn voornemens om in Schiedam een horecaonderneming te starten en zullen via diverse kanalen jullie hiervan op de hoogte brengen.

Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de ongelooflijke leuke tijden die we met elkaar hebben mogen beleven, we kunnen er wel een boek over kunnen schrijven! Nu bekroop ons toch een fantastisch leuk idee om invulling te geven aan het laatste hoofdstuk, “Terugblikken op een Unie(ke) tijd”
Wat we willen vragen is; om je leukste, mooiste, bijzonderste herinnering op onze facebook pagina (met of zonder foto/filmpje) te delen, zou echt fantastisch zijn.
Hoe mooi is het dan dat we deze geweldige momenten met elkaar kunnen delen.
Voor ons zou het in ieder geval een zeer waardevolle afsluiting zijn.
Wij hopen jullie de aankomende twee weken nog te verwelkomen -tot 1 juli-
Zodat we eenieder nog persoonlijk kunnen bedanken voor een geweldige maar vooral dierbare tijd."Café De Unie sluit na 154 jaar haar deuren

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws