zaterdag, 09 april 2016 09:48

Caffeine heeft je hulp nodig

Schiedam- De Schiedamse meidengroep Caffeine wil heel graag meedoen met Giels Talenten Jacht. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Ga naar: http://youtu.be/tzE4_Y0xUUM en like & share deze video.

Giels Talentenjacht (GTJ) is de eerste online talentenjacht. Alles draait om het talent en om deze een podium te geven. Giel: "Maak je muziek? Pop, rock, house, klassiek, hiphop... Alleen, of met andere? Het maakt niet uit, als het maar een eigen geschreven nummer is en deze is opgenomen in een slaapkamer. Aan de slaapkamer kan ik zien dat het speciaal voor Giels Talentenjacht is opgenomen. Al bijna 800 talenten hebben hun nummer ingezonden. Wordt het je soms een beetje te veel? Dan is daar de update! Ik licht een aantal inzendingen uit, zodat je toch nog op de hoogte blijft van alles rondom Giels TalentenJacht."

De meiden van Caffeine, Natalie Salek, Luna Hallenga, Meike Steerneman en Nienke van der Velden zeggen zelf over hun video: "Dit nummer is een ode aan de muziek, in dit liedje vragen we de muziek ons mee te nemen en de echte wereld even te vergeten. We hebben in dit nummer veel viool verwerkt en we vinden dat dat ontzettend goed is gelukt."

Caffeine heeft je hulp nodig

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws