woensdag, 16 augustus 2017 22:21

Chandra Bowling wordt restaurant

Schiedam - Het bowlingcentrum Chandra bij Zwembad Groenoord in Schiedam is al sinds 31 januari 2014 gesloten. De vastgoedwebsite Property.nl weet nu te melden dat het bowlingcentrum wordt omgebouwd tot restaurant.

Het complex aan de Prinses Beatrixlaan 6 in Schiedam is verkocht aan een groep horecaondernemers. Na een verbouwing gaan ze er een wereldkeukenrestaurant exploiteren. De noodzakelijke bestemmingsplanwijziging voor het pand aan de Prinses Beatrixlaan 6 is al rond volgens Vastgoedmarkt.nl.

Het bedrijf, bestaande uit een bowlingcenter met 16 banen, groot grand Café en een BBQ restaurant. stond sinds mei 2016 voor € 850.000,- k.k. te koop.  Je kon het pand ook huren voor € 100,000 ,- per jaar. 'Het pand is gelegen vlakbij de afslag A20 Schiedam Noord, aan de Prinses Beatrixlaan 6 te Schiedam naast Thermen Holiday en Health City. Er is een groot parkeerterrein voor de deur met honderden plaatsen. Op slechts enkele kilometers afstand is het bedrijventerrein Spaanse Polder gelegen. Hier werken vele duizenden mensen. ' zo stond op Funda.nl te lezen. 'Schiedam heeft samen met Vlaardingen ruim 150.000 inwoners' 

Er was nog een Chandra Bowling: in Nieuwegein. Ook die is verkocht maar nog wel een bowling, wist Bianca Wiekenraad ons te melden. 

 

Chandra Bowling wordt restaurant

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws