dinsdag, 13 december 2016 08:57

Cheque van Grote Clubactie voor vv KethelSpaland

Schiedam - Maandagavond 12 december vond in de Daka/Intersport vestiging op Rotterdam Zuid de uitreiking plaats van de cheques aan deelnemende verenigingen uit onze regio.
Namens vv KethelSpaland hebben Michael Compeer en Flip van Dijk de cheque in ontvangst genomen met hierop het fraaie bedrag van € 2.797,41.

De opbrengst is bestemd voor de jeugdafdeling van de club, vorig jaar zijn van dit bedrag onder andere de 8 mini doeltjes aangeschaft waar elk team gretig gebruik van maakt. Ook voor dit jaar zal het jeugdbestuur een juiste keuze maken waar elke speler plezier van zal hebben.

Op 8 december is de trekking geweest en iedereen die loten heeft gekocht met de automatische incasso kan op zijn of haar rekening zien of men in de prijzen is gevallen.
De Grote Clubactie commissie wil iedereen die zich heeft ingezet voor deze actie en de club hartelijk bedanken, de spelers die loten hebben verkocht zijn allemaal toppers en de seniorenteams (& Stadsherstel BV) die een Superlot hebben gekocht krijgen ook een staande ovatie van ons.
Dankzij jullie een mooie opbrengst voor de club!

De Grote Clubactie commissie van vv KethelSpaland

Cheque van Grote Clubactie voor vv KethelSpaland

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws