zondag, 26 februari 2017 19:14

Choripanman hoopt binnen drie maanden weer on road te zijn

Schiedam - Ze hebben een rottijd achter de rug, Ati en Cornelis den Breejen. Maar alle ellende is door 'alle mooie en lieve reacties en de superactie van Wine Bar Mendoza' omgebogen in juist iets geweldigs. 

Ati en Cornelis waren donderdag 16 februari zwaar aangeslagen nadat een pyromaan hun foodtruck in brand zette. 'Na al ons harde werken sinds 2013 waren we op de goede weg. Choripán (de foodtruck) was nodig om La Salita (het restaurantje) open te kunnen houden. Ook zat al ons geld in het bouwen van deze foodtruck. Waarvan de inrichting niet verzekerd was omdat de premie voor een verkoopwagen die op straat geparkeerd wordt, onbetaalbaar is' aldus Cornelis (Cock) den Breejen.
'Helaas is al ons werk door een pyromaan teniet gedaan, bijna! Want door alle mooie en lieve reacties en de superactie van Wine Bar Mendoza hebben we zovéél positieve energie gekregen! We gaan door! En willen binnen 3 maanden weer met een foodtruck te vinden zijn op foodfestivals, de Swan Market en de Oogstmarkt.'

Vanaf dit weekend is de geweldige actie van Wine Bar Mendoza overgegaan in een crowdfunding op www.doorgaan.nl, gesteund door De Amersfoortse.
'We vinden het ongelooflijk wat ons nu overkomt, bedankt daarvoor!
Zodra we weer op vier wielen zijn gaan we 'iets' doen voor iedereen die ons zo gesteund heeft. Zal vast wel iets worden met eten en drinken!'

La Salita blijft geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17:00 uur

Zie ook: https://popuptv.nl/video/onder-ogen-de-wereldberoemde-schiedamse-argentijnse-worstmaker

Choripanman hoopt binnen drie maanden weer on road te zijn

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws