zondag, 22 maart 2015 07:39

Cion stevig aan kop in derde periode, PPSC verspeelt voorsprong

waterwegsport

Cion gaat maar door met winnen. De ploeg van interim trainer Najim Nasri is in rap tempo het verloren terrein dat voor de winterstop was ontstaan aan het goed maken. Op dit moment staan de Vlaardingers aan kop in de derde periode en sluiten ze door de goede resultaten aan bij de middenmoot in 3C.

Zaterdag wonnen de Vlaardingers met 5-3 van Leonidas. Binnen 1 minuut stelde de snelle Koetsier Hulusie in staat om de 1-0 aan te tekenen. Nadat de Rotterdammers door een verdwaalde vrije trap en een klutsbal de stand op 1-2 hadden gebracht kopte Koetsier op aangeven van Michael de Wijs de ploegen weer op gelijke hoogte. Diezelfde Koetsier zorgde ervoor dat de Vlaardingers nog voor rust op 3-2 kwamen. wist CION keeper Metin wist, via een uitrap die over de Leonidas keeper zeilde nog de paal te raken.
Na rust ging het doelpuntenfestijn door nadat Leonidas wederom gelijk was gekomen kopte Dave van Ree namens CION de 4-3 binnen.
Niet veel later kwamen de bezoekers met 10 man te staan en gooide uitblinker Koetsier de wedstrijde met een counter in het slot:5-3.

PPSC heeft in de uitwedstrijd tegen de nummer laatst Excelsior Rotterdam teleurstellend met 3-3 gelijk gespeeld. De ploeg van oefenmeester Henk Salari kwam na een 1-0 ruststand goed terug via een doelpunt van topscoorder Jordy Eijsberg die alweer zijn 18de treffer van het seizoen aantekende. Na de gelijkmaker dicteerde de Schiedammers de wedstrijd en leek de overwinning, door twee doelpunten van Virgel Tapassur een formaliteit. Echter met nog 5 minuten op de klok wisten de Kralingers het net van PPSC nog twee keer te vinden: 3-3

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws