zaterdag, 16 mei 2015 21:37

CION wacht wederom Houdini-act na 1-2 verlies

waterwegsport

CION heeft in de eerste nacompetitiewedstrijd tegen vierdeklasser Oud Beijerland een vervelende nederlaag moeten slikken. Nadat de Vlaardingers de eerste 20 minuten door middel van veel strijd en druk naar voren heer en meester waren, kwam Cion terecht op voorsprong door een eigen doelpunt van de bezoekers.
kort hiervoor was het doelpuntenmachine Koetsier die na goed doorgaan de keeper omspeelde maar uit een moeilijke hoek voor een leeg doel naast schoot.
Na de rust verzuimde CION de voorsprong uit te bouwen en moest de ploeg van het trainersduo Nasri/Dutina toezien hoe Oud -Beijerland door een dodelijke counter langszij kwam. Het tweede tegendoelpunt was er een met een luchtje: De scheidsrechter gaf een ingooi voor de thuisploeg maar veranderde op het laatst van gedachten waardoor de bezoekers op hun beurt de bal naar een geheel vrijstaande aanvaller konden gooien die met een lob de stand op 1-2 bracht.
Na de opgelopen achterstand kon CION, ondanks de nodige kansen (2 ballen van de lijn en 1 op de lat) niet verhinderen dat volgende week wederom een Houdini act nodig is om degradatie te voorkomen.
Technische man Sebas Verburgh heeft desalniettemin vertrouwen in een goede afloop, " Wij moeten blijven voetballen met passie en strijd, daar ligt onze kracht maar dat moeten we wel heel de wedstrijd op kunnen brengen. Als dat kan heb ik alle vertrouwen in een goede afloop," aldus Verburgh

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws