maandag, 09 mei 2016 19:11

CION zoekt 2de elftal spelers

waterwegsport

Vlaardingen – Na afgelopen seizoen met een nieuwe groep in het 2de elftal gestart te zijn, en dit seizoen tot het laatste moment voor promotie mee gedaan te hebben, zijn wij opzoek naar spelers om met de bestaande groep de volgende stap te maken. Promotie naar een klasse hoger is daarbij het doel.

Na enkele succesvolle jaren op een generatie geteerd te hebben (onder meer kampioenschap reserve 4de klas, 2de plek reserve 3de klas) had deze groep 30-ers vorig seizoen besloten lager te gaan spelen. Aangezien wij niet in het bezit zijn van een jeugdafdeling is het voor ons zaak op zoek te gaan naar nieuwe aanwas voor ons 2de selectieteam om de volgende stap te kunnen maken.

Ben jij een enthousiaste jongen, gemotiveerd en bereid in jezelf te investeren, of ben jij een speler die deze jongen spelers naar een hoger plan kan tillen en spelen in een selectieteam op res. 3de klasse niveau. Dan zijn wij op zoek naar jou! Er zijn doorgroeimogelijkheden om vanuit het 2de elftal naar de eerste selectie door te groeien, waar we de afgelopen jaren, en ook dit seizoen weer, diverse voorbeelden van hebben gehad.

Wat kunnen wij je bieden: trainingskleding en voetbaltas, presentatiekleding, goede accommodatie (incl. kunstgrasveld), trainingen op dinsdag en donderdag onder leiding van gediplomeerde trainers (om dit elftal is er een volledige staf die probeert het maximale uit deze spelersgroep te halen en al dan niet spelers de stap naar het eerste team te laten maken) en uiteraard waar wij als CION om bekend staan: gezelligheid!

CION zoekt 2de elftal spelers

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws