maandag, 26 oktober 2015 12:16

Circusdriedaagse in het Maaspodium

Na het grote succes van afgelopen jaar presenteert Maas op 6, 7 en 8 november een nieuwe editie van de Circusdriedaagse. Drie dagen lang kun je genieten van gerenommeerde professionals, multi-talenten en performances van Circunstruction. Een gevarieerd programma voor alle leeftijden met circus, dans, acrobaten en bewegingstheater.

Vrijdag 6 november | Circunstruction - 20:00 uur
Op vrijdag kun je genieten van de dynamische circusperformances van het Rotterdamse Circunstruction (Circus Art Under Construction). 10 Jonge circusartiesten krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken: het maken en bedenken van een eigen circustheatervoorstelling. De voorstellingen bevinden zich nog in het proces van ontwikkeling: pril en extra spannend.

Met: System of a mechanical assembly, Itsaso, Villa Verdraaid (preview), Astruride en Wheels.

Zaterdag 7 november | Villa Verdraaid - 16:00 uur
Zaterdag staat Villa Verdraaid op het programma, een vrolijke circustheatervoorstelling voor heel de familie. De Rotterdamse Wietske heeft een passie voor ringen en Guido jongleert met van alles en nog wat. Samen spelen zij op hoog niveau met de zwaartekracht en maken elkaar als broer en zus graag het leven zuur.

Zondag 8 november | Kijker - 15:00 uur
Kijker, de nieuwe coproductie van Boost en 5D, staat zondag in het Maaspodium. Met professionele acrobaten, circusstudenten, breakdancers en een spastische danser. Kijker is een beeldende en acrobatische bewegingsvoorstelling over kijken en bekeken worden. Maar vooral over dat niets is wat het lijkt.

Zondag 8 november | Tension Trail – 16:00 uur
Overwin je angsten en verleg je grenzen. Zeven afgestudeerde Codartstalenten presenteren zondag Tension Trail. Tension Trail is een circusspektakel met trapeze, jongleurs en menselijke piramides van meer dan zeven meter hoog.

Circusdriedaagse in het Maaspodium

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws