dinsdag, 03 februari 2015 08:27

CKC Maassluis blijft fier aan kop na derbywinst

Het eerste team van c.kc.c Maassluis heeft afgelopen zaterdag op Oranje Nassau/Spirit Combinatie de zeer belangrijke winstpunten aan haar totaal toe kunnen voegen en bleef daarmee aan kop in de poule. Ook Maassluis 2 pakte sinds lange tijd weer eens de verdiende twee punten.Maassluis 1 – Oranje Nassau / Spirit Combinatie (17-15)

Maassluis 1 mocht zaterdag tegen buurman Oranje Nassau/Spirit Combinatie uit Vlaardingen aantreden. Na drie minuten wist Henne Bloem als eerste de bal door de korf te krijgen met een mooi afstandsschot. Tot de 6-6 bleef de wedstrijd het eerste kwartier gelijk opgaand qua score. Niek Seesink miste nog een strafworp en ging even later door zijn enkel. Met drie goals van Leon Kloppenburg en twee van Denise Klootwijk eindigde de eerste helft in een 10-9 tussenstand.

Na rust betrad Koen de Bruijn het veld voor Niek Seesink die niet verder bleek te kunnen. De eerste vier goals in de tweede helft waren voor de Maassluise ploeg, waarbij ook de sterk invallende Koen de Bruijn de bal door de korf kreeg met een bekeken afstandsschot. De Vlaardingse tegenstand was gebroken, zij bleken niet sterk genoeg om het geslagen gat nog te dichten. Met doelpunten van Denise Klootwijk, Leon Kloppenburg en Koen de Bruijn werd de eindstand bepaald op 17-15. Een zeer belangrijke overwinning in de strijd om het kampioenschap, waardoor Maassluis aan kop blijft.

Maassluis 2 – Sporting Trigon 2 (20-15)

Na twee goede wedstrijden tegen PKC en Tjoba waarin de ploeg met lege handen bleef, was de score dit keer in het voordeel van Maassluis. Het Leidse Sporting Trigon kon gedurende de eerste helft nog tegenstand bieden aan het reserve-team van Maassluis, maar na rust werd de wedstrijd volwassen uitgespeeld en kon er uitgelopen worden naar een 20-15 eindstand.

http://www.waterwegsport.nl/

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws