woensdag, 18 maart 2015 07:34

Co Adriaanse naar CWO

waterwegsport

Donderdag 16 april a.s. zal de Businessclub van sv CWO opnieuw uitpakken en de leden van de grootste Vlaardingse Businessclub samen met overige sponsoren trakteren op een bijzondere voetbal- netwerkavond. Na eerdere geslaagde evenementen met o.a. Mario Been, Gertjan Verbeek en vorig jaar nog Martin van Geel is het nu de beurt aan Co Adriaanse.

Co Adriaanse, tegenwoordig technisch adviseur van FC Utrecht en analist bij de NOS, heeft zijn sporen in het betaalde voetbal als trainer van onder meer AZ, AJAX en FC Twente ruimschoots verdiend. Tijdens deze bijzondere avond, welke zoals eerder editities weer onder leiding van Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond) zal staan, zal er uiteraard worden gevraagd waarom Adriaanse al meerdere malen heeft bedankt voor het trainerschap van Feyenoord.

Naast de hoofdgast zal er tevens worden gesproken met onze trotse hoofdsponsor ING, wat verbindt ING zo aan het amateurvoetbal? Uiteraard zal er worden stilgestaan bij de huidige ontwikkelingen binnen sv CWO en de groei van de stichting Businessclub CWO.

Bent u ondernemer? Geïnteresseerd in sv CWO en wenst u bij deze bijzondere voetbal- netwerk avond aanwezig te kunnen zijn? Meldt uzelf dan nu aan door een email te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ervaar de mogelijkheden welke de Businessclub van CWO u heeft te bieden!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws