maandag, 26 september 2016 09:43

Computeren en bingo in Wijkcentrum Oost

Schiedam - Het activiteitenseizoen in Wijkcentrum Oost is weer van start gegaan.U kunt er terecht voor onder andere computeren en bingo.

Voor cursusleider Willem is dit alweer het 5e jaar dat hij met zijn cursussen (computeren voor beginners en gevorderden) present is. Willems cursussen zijn populair en houden het midden tussen een groepje gezellige mensen en meer serieuze cursisten die het toch ook wel eens leuk vinden om een computercertificaat te behalen. Het opmerkelijke feit doet zich hierbij voor, dat cursisten die eigenlijk "klaar" zijn met hun cursus, zich opnieuw voor een volgend seizoen laten inschrijven -omdat ze het zo leuk vinden om mee te blijven doen. Van alle cursisten (de cursussen zijn voor alle leeftijden) komt dit het vaakst voor bij de al wat oudere deelnemers.

De cursussen vinden overdag plaats op maandag en dinsdag tussen 10:00 en 17:00 uur, in lesblokken van 2 uur. De kosten bedragen € 25.00 voor 10 lessen. Geen verdere bijkomende kosten. Willem laat weten nog voldoende plaats te hebben voor belangstellenden die dus graag wat meer willen weten over het gebruik van de computer. Voor info kunt u contact opnemen met nummer 0630154004.

Omdat Willem diverse malen de vraag heeft gekregen of hij geen tijd heeft om een avondcursus te organiseren laat hij tenslotte weten dat hij dit bij voldoende belangstelling wil overwegen. In principe zou dat dan maandagavond van 19:30 - 21:30 kunnen.

Bingo

Op vrijdag 30 september kunt u weer terecht voor de maandelijkse (volwassenen 18+)-bingo in wijkcentrum Oost. Deze wordt, zoals gewoonlijk, georganiseerd door wijkbewoners i.s.m. SWS Welzijn. U bent welkom van 20:00 - 23:00.

Kosten bingoboekjes:
Enkel € 12,50
Dubbel € 15,00
Driedubbel € 17,50

Zaal open v.a. 19:30 uur./Koffie & thee € 0,60

Computeren en bingo in Wijkcentrum Oost

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws