donderdag, 08 juni 2017 00:40

Concert Vocaal Ensemble Kralingen in De Windwijzer

Vlaardingen - Op vrijdag 16 juni geeft Vocaal Ensemble Kralingen in De Windwijzer een kort zomeravondconcert. De aanvang is om 20.00 uur.

Vocaal Ensemble Kralingen bestaat uit tien enthousiaste zangers en zangeressen, die a capella een gevarieerd programma van muziek uit de renaissance, klassieke periode, romantiek en de twintigste eeuw zingen, maar ook volksmuziek, muziek uit de Ooster-Orthodoxe liturgie en close harmony arrangementen van hedendaagse popnummers. VEK organiseert nooit zelf een concert maar laat zich graag uitnodigen voor een inloopconcert, een huiskamerconcert, de opening van een expositie, een feest enz. Zo ook door De Windwijzer, waar zij een paar jaar geleden al een keer een concertje gaf.

Het ensemble staat onder leiding van Robert Verheul, die zelf ook als bas meezingt in het ensemble. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95. Kosten: uw vrije gift. Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Concert Vocaal Ensemble Kralingen in De Windwijzer

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws