zondag, 16 oktober 2016 23:37

Crazy spring paradijs in Schiedam

Schiedam - Het hoogtepunt van de herfstvakantie: Crazy Spring Paradijs in de Margriethal in Schiedam.

Waar vind je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie. Juist, bij het Crazy Spring Paradijs. Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Deze herfstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op dinsdag 18 en woensdag 19 oktober in Sport- en Evenementenhal Margriet te Schiedam.

Met Crazy Spring Paradijs geven Crazy Air en Optisport hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oud-Hollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Even bijtanken ...

Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. De braskaart kost € 2.50,- en voor een bunkerkaart betaal je € 6,00.

Waar, wanneer en wat kost het?

Crazy Spring Paradijs vindt plaats in Sport- en Evenementenhal margriet van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Er kunnen maximaal 400 bezoekers binnen, dus het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Even voorproeven?

We zien je graag op dinsdag 18 en woensdag 19 oktober in Sport- en Evenementenhal Margriet, Nieuwe damlaan 5 3119 KA Schiedam. Wil je intussen een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of op www.optisport.nl/crazyspringparadijs. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crazy spring paradijs in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws