maandag, 31 juli 2017 10:52

Creatief met vlag in de bieb

Schiedam -  In een na laatste week van de vakantieprogrammering van de Bibliotheek in de Korenbeurs zijn weer twee leuke en leerzame workshops te volgen. Het thema Identiteit: vaandels en verhalen staat gedurende alle zes de weken centraal.

Stefanie Kampman van de Kunstklas begeleid de kinderen tijdens de workshops op maandag en woensdagmiddag. Maandag 7 augustus gaat ze met de kinderen aan de slag met een Tibetaanse vlaggenlijn. Wat is het idee er achter en waaruit bestaat jouw eigen gemaakte vlaggenlijn?

De workshop van woensdag 9 augustus heet ‘Doodle een vlag’. Je zet je potlood of pen op het papier en laat je fantasie zijn gang gaan. Vandaag gaan we met zijn allen een vlag doedelen.

Vrijdag 11 augustus draaien we in onze Biblioscoop de film Storm, een historisch avontuur in de tijd van Luther. Deze film is geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Deelname is gratis, voor de workshops op maandag en woensdag is het aantal plaatsen beperkt. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Wil je er zeker van zijn dat je (kind) mee kan doen? Meld je dan aan in de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl. De activiteiten vinden plaats op de Lange Haven 145 en de aanvang is 14.00 uur.
Creatief met vlag in de bieb

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws