donderdag, 06 augustus 2015 16:26

Crowdfunding Schiedams Boekhuis van start!

Het is zover! De crowdfundingscampagne voor het Schiedams Boekhuis, de boekhandel in oprichting, staat online!

Op www.crowdaboutnow.nl/schiedamsboekhuis  kan iedere geïnteresseerde veilig online investeren in het Schiedams Boekhuis. Uiteraard staan daar een goed rendement en interessante beloningen tegenover.

Door te investeren krijgt elke Schiedammer de kans om bij te dragen aan een essentiële behoefte voor ieder centrum: een boekhandel. Het Schiedams Boekhuis wordt een laagdrempelige, breed georiënteerde winkel, midden in de samenleving en waar van alles te beleven valt. Met zijn allen kunnen we ervoor zorgen dat zo'n boekhandel en daarmee leven terugkomt in de binnenstad van Schiedam. Investeer dus mee in het Schiedams Boekhuis en help Schiedam zijn hart terug te krijgen!

Wat gaat het Schiedams Boekhuis doen?
Het Schiedams Boekhuis wordt een stenen winkel in het centrum van Schiedam met een groot assortiment boeken en cadeauartikelen, ramsj en tweedehands boeken. De winkel krijgt een leescafé waar je van leesvoer en andere versnaperingen kunt genieten. De openingstijden worden ruim: van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur 's morgens tot 20.00 uur 's avonds en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Er komt een uitgebreide programmering met lezingen, signeersessies, presentaties, proeverijen en workshops.

Clicks & bricks
Naast een stenen winkel wordt Het Schiedams Boekhuis ook een webwinkel die alle leverbare boeken in Nederland de volgende dag thuisbezorgt.

Investeren
Het Schiedams Boekhuis moet een boekhandel van alle Schiedammers worden. Alle Schiedammers kunnen dan ook investeren in het Schiedams Boekhuis. In ruil voor je investering krijg je een rendement van 4 procent per jaar of een winkeltegoed ter waarde van 110 procent van je inleg. Daarnaast zijn er nog andere beloningen zoals eerste keus bij opruimingen, inspraak bij de inkoop van het assortiment en de vermelding van je naam en favoriete literaire quote in de boekwinkel.

Meer informatie
Op www.schiedamsboekhuis.nl vind je nog veel meer informatie over het plan en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Investeren kan je op www.crowdaboutnow.nl/schiedamsboekhuis.

Doe je mee? Zullen we met zijn allen zorgen dat deze boekhandel er komt?

Investeer dan direct en word Vriend van het Schiedams Boekhuis!

 

VIDEO: Investeer mee aan het Schiedams BoekhuisHet Schiedams Boekhuis is een boekhandel en cadeauwinkel in oprichting.Het Schiedams Boekhuis gaat het beste van twee werelden bieden: de snelheid en het gemak van een online winkel met de gezelligheid en het persoonlijke gezicht van een fysieke winkel in je eigen buurt. Het wordt shopping 2020 in je eigen boekhandel!Of de boekhandel daadwerkelijk met een fysieke- en webwinkel gaat starten is afhankelijk van jou!https://www.crowdaboutnow.nl/schiedamsboekhuis Film geproduceerd door http://www.dubbelklik.nl

Posted by Pop Up Tv on donderdag 6 augustus 2015
Crowdfunding Schiedams Boekhuis van start!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws