maandag, 13 juni 2016 13:59

Crowdfunding Theatergroep Nieuw Niks geslaagd

Schiedam - Theatergezelschap Nieuw Niks had via de crowdfundingssite Voor De Kunst een actie opgezet om de voorstelling VOER te kunnen gaan produceren. Die actie is gelaagd, ze hebben 102 % bereikt van het benodigde bedrag van € 3.500,- voor een mooi decor.

Op woensdag 22 juni om 20.00 uur speelt Nieuw Niks in ‘Ruimte in Beweging’ in Schiedam een speciale editie met voorafgaand aan de voorstelling ‘de deleted scenes’ en ‘de deleted songs’.

De muziektheatervoorstelling VOER, waarvoor de crowdfunding was gestart, gaat meer dan 40 keer gespeeld worden op de Parade aankomende zomer (2016), we staan in een prachtige tent van de firma Brandwacht: Studio 7.De premiere is op 25 juni, de tweede avondvoorstelling, op de Parade in Rotterdam.

VOER speelt zich af in 2064 in een schijnbaar verlaten verzorgingstehuis. Vier door techniek op de been gehouden volhouders komen, door honger gedreven, samen in een futuristische keuken. Alleen: niks werkt zoals ze gewend zijn. Door gebruik te maken van ouderwetse logica en onvrijwillige samenwerking proberen ze te overleven, maar tot welke prijs?
Over de kunst van het aanpassen, toekomstmuziek en het kraken van harde noten met onbekende technieken in een handgemaakte muziektheatervoorstelling.

 

Crowdfunding Theatergroep Nieuw Niks geslaagd

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws