vrijdag, 12 februari 2016 20:26

Crowdfunding Zon op Wenneker geslaagd!

De crowdfunding campagne voor Zon op Wenneker van het Schiedams Energie Collectief is geslaagd! De benodigde € 85.000,- is bij elkaar gebracht door 137 deelnemers aan de crowdfunding campagne. We zijn er trots op hier een bijdrage aan te hebben geleverd!

Promotiefilm door PopUpTv

PopUpTv bedacht en maakte de promotiefilm. In de film wordt de zon verbeeld door een oplichtende bol. Bekende en onbekende Schiedammers figureren in de film en geven de groene energie door middel van de oplichtende bol door aan de volgende generatie. Oud brandweercommandant Ad van Leeuwen zegt 'in vuur en vlam te staan voor zonne-energie uit Schiedam', de Schiedamse Kaapverdiaanse zangeres Dina Medina 'doet het voor de Schiedammers', en ook bomendeskundige Huib Sneep, Schiedam Souvenir eigenaresse Miranda van Jaarsveld, Dolf Bierhuizen van de Maatschappij, burgemeester Cor Lamers, 't Spul eigenaar Rob van Klaarwater en de Schiedamse trots van het WK handbal Kelly Dulfer spelen in de film.

 

 

VIDEO: Crowdfunding Zon op Wenneker Schiedam Het Schiedams Energie Collectief nodigt alle Schiedammers uit om te investeren in Zon Op Wenneker! Het Wennekerpand is voor velden een vertrouwd adres, voor een film, om te genieten van kunst, om te werken en te netwerken of vergaderen. Ook worden er radioprogramma's gemaakt en zijn veel Schiedammertjes er kind aan huis, om te street- of breakdansen, of aan klassiek ballet te doen.Dit unieke cultuurgebouw gaat met groene stroom in zijn energiebehoefte voldoen met zonnepanelen. Goed nieuws, niet alleen voor stichting Wennekerpand en haar bewoners, maar voor alle Schiedammers. Want iedereen kan in het zonnedak investeren tegen een aantrekkelijk rendement.CultuurimpulsRealisatie van het zonnedak betekent een verduurzaming van het energiegebruik en lagere kosten, die ten gunste komen aan de gebruikers van het pand. Zodoende blijft er meer over voor deze 'cultuurmakers' en vertsterken wij het cultuuraanbod in Schiedam.Het Schiedams Energie Collectief (SEC) verzorgt de aanleg van de panelen, in samenwerking met het Wennekerpand en de gemeente Schiedam. Door deelname in dit eerste project, Zon op Wennekerpand, wordt u (gratis) lid van de lokale duurzame energie coöperatie “Energiek Schiedam”.Meer informatie over Zon op Wennekerpand kunt u vinden op www.energiekschiedam.nl .Camera: Rob van der Gaag en Matthijs RorijeAnimatie en effecten: Natanja RorijeMontage: Simone Breetveld en Matthijs Rorije

Geplaatst door Pop Up Tv op dinsdag 2 februari 2016
Crowdfunding Zon op Wenneker geslaagd!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws