dinsdag, 17 juni 2014 21:38

Culinaire markt in Schiedam

Op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni organiseert Stichting de Parlevink de Culinaire Markt Schiedam, op de HOOGSTRAAT ter hoogte van het Stedelijk Museum, in het kader van het Jenever Festival 2014.
Overal in de binnenstad vinden activiteiten plaats: in diverse cafe's jeneverproeverijen, demonstraties op diverse locaties, exposities, de vrienden van het Jenevermuseum en het Zakkendragers-gilde, oude ambachten, proeverijen, de Culinaire Markt natuurlijk.Zaterdag een gala-diner en wordt de nieuwe editie van 2014 museumjenever geïntroduceerd.
De markt is er zaterdag al vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Burgemeester Lamers opent het festijn officieel 12.00 uur op de Appelmarkt, waarna de Wannabiezz dit geheel met hun optreden opluisteren. PopUpTv is er het hele weekend bij!

Op onze markt deze keer: Stroopwafels van Myammi; kaas van MooiMekkerland; droge worsten van Rob Rijcks; noten van Bakkerij Koorengevel; Diversen van Lunchroom de Beurs; Cranberry-producten van CranberryvandG.;brood van het Vlaamsch Broodhuys; bakproducten van Molen de Walvisch; Oli├źn,dressings en azijn van Golosita en andere producten bij stichting de Parlevink;Andere Koek Voor Thuis met bijzondere bakproducten;Bij en producten ; Engelse Pies van Herman; Luxemburgse wijnen en Boeken van Boekhandel van Leeuwen; Makreel op een broodje van Rookbaard BBQ(Luuk) en diverse oude ambachten en voorstellingen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws