zaterdag, 12 september 2015 00:33

Culturele raad Maassluis zoekt leden

De CRM is een enthousiaste groep van ongeveer tien vrijwilligers benoemd door het College van Burgemeester en Wethouders. Gevraagd en ongevraagd wordt het College en de gemeenteraad geadviseerd op het beleidsterrein kunst en cultuur. Recentelijk is bijvoorbeeld geadviseerd over de gemeentelijke cultuurvisie. Daarnaast wil de CRM als aanjager en verbinder optreden om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe initiatieven te ontplooien.

Ook organiseert of initieert de CRM culturele activiteiten, waaronder de Open Monumentendag en de Week van de Cultuur. Ook het Cultureel Caf├ę, de Culturele Prijs Maassluis en de programmering van het Douanehuisje zijn activiteiten van de CRM.

Van de nieuwe leden wordt verwacht dat zij affiniteit hebben met het culturele leven in Maassluis en actief willen bijdragen. Is dat iets voor jou?

Verdere informatie over profiel en taken staan op de website van de CRM www.crmmaassluis.nl.

Voor deze werkzaamheden is een kleine jaarlijkse vergoeding beschikbaar.

Met name worden jongere kandidaten gezocht.

Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met de voorzitter Marcel van Raaij, 010-5915385, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of de secretaris Gert Rikhof, 010-5903919, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een motivatie met curriculum vitae aan:

Culturele Raad Maassluis

Postbus 55

3140 AB Maassluis

Culturele raad Maassluis zoekt leden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws