dinsdag, 06 september 2016 18:55

Cultuurscouts en Seniorenwelzijn organiseren weer een scootmobielkunstroute in Schiedam-Centrum

Schiedam - Een bericht van de Cultuurscouts van Schiedam: 'De cultuurscouts en Seniorenwelzijn organiseren een nieuwe scootmobielkunstroute door het centrum van Schiedam. Op donderdag 15 september zullen de kunstwerken in de openbare ruimte ontdekt worden vanuit de scootmobiel. Deelnemers hoeven alleen maar te zorgen voor een opgeladen accu en een goed humeur!'

Het is de vijfde keer dat de scootmobielkunstroute wordt georganiseerd. Eerder werden Schiedam-West, Noord, Zuid en Oost bezocht.

Vanaf 9.30 uur wordt er verzameld bij stichting Kunstwerkt. Deze stichting van Schiedamse kunstenaars is te vinden in Ruimte in Beweging, op Boterstraat 81. Na een kopje koffie gaat de route van start. Door de cultuurscout Ineke Hagen (van Stichting Mooi Werk) zal bij diverse kunstwerken meer verteld worden over de kunstenaar, de totstandkoming en betekenis van het werk. Tussendoor zal er op locatie geluncht worden. De dag wordt rond 14.30 uur afgesloten met een kopje koffie.

Deelname aan deze scootmobielroute kost € 5,- (incl lunch en koffie). Meer informatie en opgeven via Seniorenwelzijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-248 68 88.

Cultuurscouts en Seniorenwelzijn organiseren weer een scootmobielkunstroute in Schiedam-Centrum

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws