donderdag, 09 juni 2016 12:28

Cultuurscouts starten nieuw koor in Schiedam-Noord

Schiedam - De cultuurscouts van Mooi Werk zijn op zoek naar enthousiaste (amateur) zangers- en zangeressen, voor de vorming van een gemengd koor in Schiedam-Noord.

Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom om mee te zingen. Zingt u graag de sterren van de hemel onder de douche of tijdens het afwassen? Altijd al eens in de schijnwerpers willen staan, maar liever samen dan alleen? Zin om van een deskundige dirigent de fijne kneepjes van het vak te leren? Voeg je bij het nieuwste koor binnen het project Koren onder de Molens.

Er zijn inmiddels al drie Koren-onder-de-Molens-koren in Schiedam: Geluid uit Zuid in Schiedam-Zuid, het Zimmerkoor in Groenoord en de Molenmussen in Nieuwland. Wordt het koor in Schiedam-Noord nummer vier?

Kom eens kijken én meezingen op donderdagavond 16 juni bij het Zimmerkoor in Groenoord. Er wordt gewerkt aan drie Scandinavische liedjes voor het midzomerfeest in Sveaparken op vrijdagmiddag 24 juni.

Datum: donderdag 16 juni
Tijd repetitie: 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: het Zimmertje, Louis Zimmermannplein, Schiedam
Seniorenwelzijn en WOT Noordrand regelen vervoer vanaf de Heijermansflat naar het Zimmertje.
Vertrek: 18.30 uur
Locatie: Heijermansplein, Schiedam
Presentatie: vrijdag 24 juni tijdens Midsommar in Sveaparken
Tijd presentatie: 15.30 uur
Locatie: Olof Palmeborg (Sveaparken), Schiedam

Meer informatie en opgeven via cultuurscout Bob van der Lugt van Mooi Werk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010 273 47 80, 06 24 53 45 98.

Cultuurscouts starten nieuw koor in Schiedam-Noord

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws