Cursus Internet voor beginners en gevorderden
maandag, 27 oktober 2014 10:00

Cursus Internet voor beginners en gevorderden

Internet wordt steeds belangrijker. Winkelen, informatie krijgen, PopUpTv kijken, een vakantie boeken of het regelen van bankzaken, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Voor wie hier nog niet vertrouwd mee is, organiseert de Bibliotheek Schiedam de cursus Klik & Tik. Het internet op.

Zoeken op het web, websites bekijken, een e-mail schrijven en bestanden downloaden wordt geleerd op een speciale website. Voor wie het echte wereldwijde web nog te moeilijk vindt, is dit een veilige manier om vertrouwd te raken met internet.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en wordt gegeven op woensdag 5, 12, 19 en 26 november van 09.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Schiedam - Stadserf, Stadserf 1. Er is plaats voor 6 deelnemers.

De Bibliotheek Schiedam biedt ook een vierdelige cursus voor gevorderden aan. Deze vindt plaats op donderdag 6, 13, 20 en 27 november van 09.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1.

In de vier bijeenkomsten van deze gevorderden cursus, komen de volgende onderwerpen aan bod: Wat is internet?, hoe vind je wat je zoekt, foto's, muziek en video's, veilig internetten en communiceren via het web.

Zowel de cursus Klik&Tik. Het internet op als de cursus Internet voor gevorderden, kost € 25,00; leden van de Bibliotheek Schiedam betalen € 20,00.

Aanmelden kan bij de Bibliotheek Schiedam - Stadserf, op Stadserf 1.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws