zondag, 05 oktober 2014 20:29

D66 gaat samenwerken in 3 steden

Tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen en het Europese Parlement hebben de fracties, besturen en leden van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis al met elkaar kennis gemaakt. En dat smaakte naar meer! Daarom hebben ze de handen ineen geslagen en gaan ze de komende tijd gezamenlijke activiteiten ondernemen. Politieke cafés, politieke diners en nog veel meer.

Op 10 oktober 2014 starten ze met wat hopelijk een nieuwe traditie wordt: elke 2e vrijdag van de maand een gezellige borrel voor onze leden en alle mensen die geïnteresseerd zijn in D66 en politiek. Om beurten zullen Maassluis, Vlaardingen en Schiedam jullie ontvangen in een gezellig café in hun binnenstad.
Hoog tijd voor wat politiek en gezelligheid: Kom borrelen en kennis maken met de D66-ers uit Schiedam, Maassluis en Vlaardingen! Wissel ervaring en ideeën uit, of bespreek de naderende herfstvakantie: het wordt hoe dan ook gezellig en afwisselend!

Bovendien komt Fleur Gräper- van Koolwijk, de landelijk voorzitter van D66 kennis maken met de leden om van jullie te horen wat er speelt binnen de afdelingen.

Op 10 oktober 2014 is de aftrap van de gezamenlijke maandelijkse vrijdagmiddagborrel: vanaf 18.00 uur vind je D66 ergens binnen aan de bar of (bij mooi weer) buiten op het terras te vinden in Restaurant Beloofd, Land Van Belofte 11A in Schiedam. We hopen jullie er allemaal te mogen begroeten!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws