donderdag, 03 maart 2016 17:18

D66 Vlaardingen stelt vragen over slechte veld Zwaluwen

D66 Vlaardingen heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college over de slechte staat van het hoofdveld (natuurgras) v.v. Zwaluwen aan de Zwaluwenlaan in Vlaardingen Holy. "Reeds diverse malen dit voetbalseizoen zijn wedstrijden van Zwaluwen 1 op dit veld afgelast. Dit treedt vooral op bij hevige regenval. Inmiddels ligt Zwaluwen 1 een aantal wedstrijden achter in de lopende competitie.
Een aantal feiten op een rijtje:
- Zwaluwen Vlaardingen is met ruim 1.000 leden de grootste voetbalvereniging van Vlaardingen. De meeste (jeugd)leden komen uit de wijk Holy.
- De KNVB stelt hoge eisen aan de bespeelbaarheid van voetbalvelden van hoofdklassers
- Zwaluwen heeft veel jeugdleden. Het is niet wenslijk dat zij elders in Vlaardingen trainen en/of hun wedstrijden spelen.

Aangezien de gemeente Vlaardingen eigenaar is van de velden van Zwaluwen, stellen wij u conform ex artikel 36 van het reglement van orde de volgende vragen:
1. Bent u bereid aan de wens van v.v. Zwaluwen tegemoet te komen om komende zomer het hoofd(natuurgras)veld te vervangen door een kunstgrasveld?
2. Bent u bereid om het nieuwe veld te voorzien van een lichtinstallatie, zodat er ook in de avonduren, o.a. voor trainingen, gebruik van kan worden gemaakt?

schriftelijk vragen aan het college van de gemeente Vlaardingen, gesteld door D66-raadslid Bert van Nieuwenhuizen.
D66 Vlaardingen stelt vragen over slechte veld Zwaluwen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws