vrijdag, 18 december 2015 08:40

D66 vraagt nominaties Valentijnsprijs

Een mooie D66-traditie wordt ook in 2016 in Schiedam voortgezet: het toekennen van de D66 Valentijnsprijs.

D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en heeft grote waardering voor diegenen die de eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen.

Het is volgens D66 belangrijk dat deze mensen het respect krijgen dat ze verdienen voor het werk dat ze doen; eigenlijk worden deze mensen te weinig in het zonnetje gezet!

Inwoners van Schiedam kunnen bewoners, clubs en verenigingen nomineren, die op vrijwillige basis een positieve bijdrage aan de leefomgeving in onze stad hebben geleverd.

Winnaars waren de afgelopen jaren onder andere het Suikerzoet Filmfestival, PopUp TV, De Ronde Tafel Schiedam (lipdub), Peter Staal (Verspeekpomp) en de bewoners van de Oosterstraat.

Wellicht kent u een Schiedamse vrijwilliger, club of vereniging die voor de prijs in aanmerking zou kunnen komen. Stuur uw nominatie(of eventueel meerdere), met een korte motivatie waarom deze persoon of organisatie deze prijs verdient vóór 1 februari naar e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een jury, bestaand uit leden van D66 Schiedam bepaalt vervolgens wie de winnaar wordt.Deze zal op 14 februari door D66 Schiedam getrakteerd worden op een heerlijke taart.

D66 vraagt nominaties Valentijnsprijs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws